Fotos del viatge

divendres, 29 de juliol del 2011

CAPACITADOS!!! ARA RUMB AL PACÍFIC...

Bé, finalment aquest matí hem fet la capacitació a la Fray. La cosa ha anat força bé. Els hem parlat d'inclusió educativa, de l'aula inclusiva, de sistemes alternatius de comunicació i, finalment, una mica de lenguaje de señas nica (que nosaltres vam aprendre ahir a la tarda gràcies a youtube...). Els hem fotut el rotllo a la 1a part i a la 2a els hem preparat activitats pràctiques per potenciar la seva capacitat comunicativa mitjançant gestos i expresions facials... vamos, que els hem fet jugar a les pel.lícules!!! Jejeje... bé, ben bé a les pel.lícules no, els hem fet representar contes, objectes, accions, etc...

A la tarda hem baixat a Matagalpa i hem canviat diners per poder marxar de cap de setmana a León y Las Peñitas. Demà, després d'assitir a un TEPCE (que es veu que es una reunió de formació molt important que fan aquí un cop al mes...) i esperem que aquest cop no ens toqui donar-la a noltros, anirem a passar el cap de setmana a la ciutat de León y a conèixer l'Oceà Pacífic. No us espanteu si no veieu entrades al bloc... fins dilluns o dimarts us donem festa de llegir les nostres parrafades, però us deixem deures: en un últim intent desesperat per potenciar que deixeu comentaris aquí (i no ens els feu arribar via mail, facebook, etc...) hem tret tots els filtres. Ara no caldrà ni validar el comentari amb les lletres de seguretat. Només cliqueu a comentaris, escriviu 4 xorrades i li doneu a l'enter, ok?

Apa doncs, ens retrobem aviat!!!

2 comentaris:

  1. M'encanten els vostres "rotllos"... i avui us he trobat a faltar...bona feina, nois, segur que el projecte surt reforçat de les vostres aprtacions.
    Una abraçada.
    Enric

    ResponElimina
  2. Feia dies que no us visitava, també he estat fora, i ja us trobava a faltar. I quan he obert el bloc m'he dit: au vinga, a llegir!! Molt bé Ferran, nosaltres només penjàvem les fotos i quatre comentaris, tu penjes el COMENTARI i quatre fotos, així és com s'ha de fer!!
    Veig que la capacitació ha anat bé, i segur que Leon i el pacífic us ha encantat. Heu vist postes de sol a la platja? A que són una passada!! Bé, ja comentareu.
    Salut!!!
    Joan

    ResponElimina