Fotos del viatge

dissabte, 20 d’agost del 2011

BONUS TRACK

Tot bon àlbum musical sempre te alguna sorpresa. Aquella pista al final, de vegades amagada darrera de 3 minuts de silenci, amb una cançó inesperada. Sovint aquesta cançó no te res a veure amb la resta del cd. Pot ser una versió d'algun altre grup, una versió en acústic o alguna cosa més experimental. Doncs bé, qui ho havia de dir, però el nostre viatge també va tenir un moment d'aquests i per un cop a la vida no m'allargaré amb les paraules i si que ho faré amb les fotos. Aquí us deixo el nostre Bonus Track!!!

































Bé, i ara si que... A reveure!!!

Luna i Ferran

dimecres, 17 d’agost del 2011

COMENÇA L'ODISSEA

Vol amb més de 5h de retard. Estem atrapats a Managua i ja hem perdut l'enllaç a Miami. Esperem sortir d'aquí cap a les 17h, fer nit a Miami i demà buscar una ruta alternativa per arribar fins a casa. Ara mateix la més viable és MIA-NY a la 13h i NY-BCN a les 20h. Amb aquesta ruta arribaríem a casa divendres a les 10h del matí. Apa doncs... l'aventura encara no ha acabat!!!

PD: Com a mínim tenim internet a l'aeroport i podré escoltar el derbi per la web de rac1...

NICANIVERSARI I COMIAT

Bé, ara si. D'aquí a una estona sortirem per la porta de l'alberg del Sueño i enfilarem cap a l'aeroport per inciar el nostre llarg viatge fins a casa. Encara que en això de fer llargs viatges res tornarà a ser com abans de la nostre visita a Nicaragua... El temps és taaaaaaant relatiu... En fi.
Ahir a la nit vam fer una petita festa, molt ínitma i romàntica perquè va marxar la llum just l'estona del sopar (per això les fotos són tant fosques). Em van regalar un peazo de Queque (pastís) que entre tots no vam ser capaços de menjar ni la meitat. Em sembla que els de l'alberg estaran menjant del nostre pastís uns quants dies. Va ser un comiat alegre, regat amb una mica de flor de canya, i que va tenir més regust de fins aviat que no pas d'un adeu. Ens han preguntat molt si tornarem... i això amic meu, només ho sap el vent... i la nostre capacitat d'estalvi, i la crisi mundial, i les nostra realitat laboral... el que està clar que és que d'una manera o altre nosaltres estarem ja vinculats per sempre amb aquest petit pais de centreamèrica i amb la seva gent.


Moltes gràcies a tots els que heu llegit pacientment les nostres entrades al blog, als que només hi heu entrat de tant en tant per fer un cop d'ull, als que només us ficaveu per veure les fotos, als que heu deixat comentaris aquí, al facebook, per mail... A tots i totes, gràcies de debò per compartir amb nosaltres aquest viatge i per ajudar-nos a mantenir el lligam amb la nostra terra durant aquest mes.

Ara si que si, marxem, tornem cap a casa nostra... i com diria en Sisa, si és que hi ha cases d'algú...



Luna i Ferran


dimarts, 16 d’agost del 2011

LAST DAY IN PARADISE

8:30h (26h per a l'enlairament del nostre vol).

Si... aixo ja toca a la seva fi. Mentre jo escric aquestes linies alhora que saborejo un delicios café Nica, la Luna esta al meu darrera ultimant el darrer dels informes que deixarem per a la gent de la fundacio (i saborejant el seu cafe tambe...). Avui prevec que sera un dia forca extrany, ple de contradiccions. Un dia molt trist perque marxem deixant aqui la gent amb la que hem treballat, hem apres i sobretot em conviscut al llarg de l'ultim mes. Avui sera un dia de comiats amb un final de festa molt esperat, almenys per part meva: la meva festa de Nicaniversari!!! Aprofitant que es el darrer dia i que vaig fer els 30 lluny de San Ramón, aquesta nit farem una festeta al Rancho que ens servirá de comiat i de celebració alhora. No se que em tindran preparat aquesta gent, de fet porten un mes amenacantme amb que aqui es tradició trencar ous al cap de la persona que fa els anys, peró aixo es el que menys m'espanta, perque de que m'explotin coses fastigoses al cap ja en tinc experiéncia (eh nois??? gracies altre cop pel comiat de solter...). Espero acabar prou sencer per fer demá la última entrada al blog abans de marxa i explicar-vos que tal ha anat.

dilluns, 15 d’agost del 2011

RETORN A SAN RAMÓN I EL CLÀSSIC A LO NICA

Hola gent... ahir ens va tocar llevar-nos a les 4:30h per tornar a San Ramón. L'objectiu era creuar mig pais (literalment) per arribar abans de les 14h hora nica que era quan començava el partit, i ho vam aconseguir! Ens va costar 7h de viatge en 2 busos i 3 taxis però tot ens va anar força rodat. Un cop a San Ramón la Luna es va fer una migdiada de campionat i jo em vaig enfundar la samarra blaugrana i em vaig integrar a veure el partit amb els niques en una pantalla gran q havíen muntat per l'ocasió. Bon ambientillo, més samarres del madrid q del Barça però més simpatitzants culers q merengues. Del partit... q voleu q us digui... joc mediocre, gran resultat i molt bones sensacions de l'Alexis. En fi, la tornada serà dura, i més per mi q no la podré seguir de cap manera i m'enteraré del resultat a la pista d'aterratge de Barajas quan hi arribi dijous a les 8h del matí. Serà un moment molt dolç o molt trist i en territori hostil. En fi, avui estem gaudint d'un dia tranquil a Matagalpa i fent un cafetó a un bar amb wifi. Ens queden només 2 dies aquí i estem amb una sensació agredolça: ganes de tornar, però pena de marxar. Però bé d'això millor en parlo demà. Una abraçada a tots i totes! Aps! I gràcies a tots els q em vau felicitar pel meu cumple via mail, facebook i sms. Al tornar ja farem algo per celebrar que he posat un 3 a l'inici del meu casiller...


diumenge, 14 d’agost del 2011

SAN JUAN DEL SUR o com enterarte q hi ha hagut una alerta de tsunami i tu ni flowers...

Hooooola gent! Doncs si, ja portem dos dies a San Juan del Sur. Guirilandia i paradís de surfistes. El poble és com un lloret de mar a la Nicaraguense, aquí també hi ha talls de llum però com q les discos no tenen aire acondicionat no és munten tanganes com a la costa brava... Preus infladíssims, molt de dolar, en fi... Aquests dos dies hem agafat taxis per anar a veure dues platjetes: Maderas i El Remanso. Xules, però amb unes onades increíbles (per algo és paradís surfero). La veritat és que veníem aquí amb moltes ganes de veure el desove de les tortugues i ens en quedarem amb les ganes ja que es veu que aquest any encara no han començat a sortir. Ves, és el que tenen les tortugues niques, que són lentes... Així que ja una miqueta farts de sol em decidit adelantar la nostre tornada a San Ramón amb un objectiu clar: Arribar a l'alberg demà abans de les 14h hora nica (22h hora catalana). Suposo que imaginareu el perquè, oi? ;) I per aconseguir-ho ens llevarem a quarts de 5 de la matinada per creuarnos mig pais i desfer tota la rufa que hem fet: San Juan-Rivas-Masaya-Tipitapa-Matagalpa-San Ramón. Apa doncs, ens veiem aviat!

Pd: Ah! Me'n oblidava! Es veu que ahir hi va haver un petit terratremol de 5.1 al Pacífic just davant de la costa de San Juan i van activar l'alerta de tsunami. Però no se en que collons deu consistir el protocol perquè en tot el poble ningú es va enterar de res... Quin bon rotllo, eh?




divendres, 12 d’agost del 2011

OMETEPE

No hi va haver sort i a Ometepe poca cobertura i res de wifi... Alla hem caminat, banyat en una llacuna, caminat, banyat al 2n llac més gran de sudamerica, menjat peix boníssim, caminat, celebrat el meu 30è aniversari pujant a un volcà de 1300m de desnivell en una excursio de més de 10h, us he dit q hem caminat? Ara però ja estem a San Juan del sur. Sembla maco... força turístic, però maco. Estem morts, acabats de sopar i els cubates de ron reserva avui van a 1$ aixi q... Us deixem 4 fotos i la resta les mireu a l'àlbum.