Fotos del viatge

diumenge, 14 d’agost del 2011

SAN JUAN DEL SUR o com enterarte q hi ha hagut una alerta de tsunami i tu ni flowers...

Hooooola gent! Doncs si, ja portem dos dies a San Juan del Sur. Guirilandia i paradís de surfistes. El poble és com un lloret de mar a la Nicaraguense, aquí també hi ha talls de llum però com q les discos no tenen aire acondicionat no és munten tanganes com a la costa brava... Preus infladíssims, molt de dolar, en fi... Aquests dos dies hem agafat taxis per anar a veure dues platjetes: Maderas i El Remanso. Xules, però amb unes onades increíbles (per algo és paradís surfero). La veritat és que veníem aquí amb moltes ganes de veure el desove de les tortugues i ens en quedarem amb les ganes ja que es veu que aquest any encara no han començat a sortir. Ves, és el que tenen les tortugues niques, que són lentes... Així que ja una miqueta farts de sol em decidit adelantar la nostre tornada a San Ramón amb un objectiu clar: Arribar a l'alberg demà abans de les 14h hora nica (22h hora catalana). Suposo que imaginareu el perquè, oi? ;) I per aconseguir-ho ens llevarem a quarts de 5 de la matinada per creuarnos mig pais i desfer tota la rufa que hem fet: San Juan-Rivas-Masaya-Tipitapa-Matagalpa-San Ramón. Apa doncs, ens veiem aviat!

Pd: Ah! Me'n oblidava! Es veu que ahir hi va haver un petit terratremol de 5.1 al Pacífic just davant de la costa de San Juan i van activar l'alerta de tsunami. Però no se en que collons deu consistir el protocol perquè en tot el poble ningú es va enterar de res... Quin bon rotllo, eh?




2 comentaris:

  1. Esta clar k el bon cule no falla mai a una cita!!!! Petons!!!!! Marta i Joan

    ResponElimina
  2. Fet! Hem arribat a Sant Ramón i encara queda hora i mitja pel partit! La matinada i les 8h de bus han valgut la pena. Ara esperem q surti un bon partit q si no...

    ResponElimina