Fotos del viatge

dissabte, 6 d’agost del 2011

ON TOUR


Bé ja està. Hem acabat. Ahir, amb la reunió que veieu a la foto amb la Yami, la Luz Marina i les 2 mestres de l'aula inclusiva vam donar per tancada la nostra feina a la Fray, almenys de moment... Ens vam dedicar a organitzar l'aula amb tots els materials nous que hi vam deixar i fer un tancament i valoració de la tasca que haviem fet aquestes 3 setmanes. Per celebrar-ho vam anar a sopar a Matagalpa, la Yami, la Samaris, la Franzina (una noia de Tarragona que ha arribat fa 2 dies a l'alberg) i noltros dos. Ens van portar a un italià on vam sopar unes pizzes espectaculars. Menjar europeu abans d'embarcar-nos en la nostra última aventura nica que serà marxar 8 o 9 dies a voltar pel pais. Aquest matí marxem amb la Samaris i la Franzina a passar el cap de setmana a Masaya i Granada. Elles tornaran diumenge a l'alberg i nosaltres continuarem encara una setmana fent ruta per aquest bonic país. Com que no se si tindrem accés a internet ja aviso que aquesta pot ser la última entrada en 8 o 9 dies. Però no us preocupeu, que abans de marxar cap a casa tornarem a passar un parell de dies a l'alberg del Sueño i ja us explicarem que tal ens ha anat (això si no trobem cibers pel camí i ens motivem a anar explicant coses en ruta...). En fi, que ara si... marxem de vacances!!! Ueeeeeeeeeee!!!

PD: Anem per les 977 visites. La visita 1000 te premi, aixi que deixi un comentari al blog per avisar-nos. Aps, per cert, sabeu quina és la mitjana de visites a les entrades? 10 o 12. Sabeu quantes vam tenir de la última? (que curiosament vaig titular "ties nicas en pilotes") Anem per 29. Ai marranots...

3 comentaris:

  1. no se si he sigut jo, pero ara acabo de veure visita 1000!!!
    Ho podem repartir amb tothom que hagui entrat al blog el dissabte 6 entre les 19h i les 19.15h.
    que ens ha tocat???


    Annitascave

    ResponElimina
  2. Jo, quina mala sort, ja saps que quasi cada dia ho faig, pero no m'ha tocat.
    Desitjo que us vaigi tot molt molt be, que ja està be de tant treballar, ara començen de veritat les vostres vacançes, a disfrutar.
    Molts petons.
    La mare

    ResponElimina
  3. Hola guapos!!!!!
    K us vagin be les vacances, nosaltres estem al delta de l'ebre amb la family del Joan, k ja va bé, pq ens ajuden amb la Núria!! Aquests dies a França no hem tingut gaires ocasions de conectar-nos. Quan torneu ja quedarem per fer un soparet!!! i explicar aventuretes!!!!
    Petons
    Marta

    ResponElimina